Čiužinys Pro Dynamic H4
  • Nauja
Čiužinys Pro Dynamic H4

Čiužinys Pro Dynamic H4

529,00 €
Su PVM + NEMOKAMAS PRISTATYMAS

Be abejo, unikalus sprendimas čiužinių rinkoje! „Pro Dynamic H4“ yra „Sport Style“ kolekcijos dalis, skirta specialiai fiziškai aktyviems žmonėms - ne tik profesionaliems sportininkams, bet ir lauko mankštos mėgėjams.

Matmenys (pasirinkite):

Rodyti visus šios kolekcijos baldus

Pasiteirauti apie šią prekę

Aprašymas

Unikalūs „Pro Dynamic H4“ čiužinyje naudojami komponentai efektyviai padidina mūsų kūno regeneraciją po fizinio krūvio. Svarbiausią vaidmenį šiame derinyje atlieka novatoriškos „Gelax“ putos, derinančios gelio, labai elastingų putų ir termoelastinių putų (dar vadinamų visko) savybes. Dėl to rezultatas buvo pasiektas užtikrinant puikų palaikymą kūno dalims, svarbioms fizinio krūvio metu. Tai savo ruožtu užtikrina efektyvų raumenų ir sąnarių atsipalaidavimą. Reikėtų pažymėti, kad šis efektas sustiprėjo profiliuojant „Gelax“ putas ir taip gavus septynias kietumo zonas.

Taip pat buvo naudojamos specializuotos antibakterinės putos, kurios kartu su kitais šio čiužinio privalumais, pavyzdžiui, užvalkalu, kurį galima plauti iki 60 laipsnių temperatūroje, „Pro Dynamic H4“ kelia aukštą kartelę sveikatos ir higienos prasme.

Patogumą papildo septynių zonų kišeninės „Multipocket“ tipo spyruoklės. Jų savarankiškas veikimas, padalijimas į septynias kietumo zonas, taip pat didelis atraminių taškų skaičius (daugiau nei 500 spyruoklių į 1 m2) daugelį metų buvo lemiamas aukšto poilsio standartas.

Unikali, graži ir moderni užvalkalo išvaizda buvo sujungta su itin funkcionaliu sprendimu - šilko baltymų panaudojimu jame. Šis efektyvus organinis junginys prisideda prie greitesnio nedidelių odos sužalojimų, tokių kaip įbrėžimai, mėlynės ir kt., regeneracijos.

 

>> Patarimai, kaip išsirinkti tinkamą čiužinį! <<

 

Savybės

Aukštis
20 cm
Čiužinio kietumas
H3 (vidutiniškai kietas)
H4 (kietas)
Čiužinio sudėtis
MultiPocket spyruoklės
Termoelastinis porolonas
Čiužinio savybės
7 anatominės zonos
Antibakterinis
Dvipusis
Ilgaamžis
Su ortopedinėmis savybėmis
Tinka alergiškiems
Kilmė
Europa
Garantija
24 mėn.
Vidutinis pristatymo terminas

4 - 5 savaitės

Panašios prekės (16):

Prekė pridėta prie patinkančių
Prekė pridėta palyginimui

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų

paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su slapukų politika.