Baldų komplektas PIIN
Baldų komplektas PIIN
Baldų komplektas PIIN
Baldų komplektas PIIN
Baldų komplektas PIIN
  • Nauja
Baldų komplektas PIIN
Baldų komplektas PIIN
Baldų komplektas PIIN
Baldų komplektas PIIN
Baldų komplektas PIIN

Baldų komplektas PIIN

755,00 €
Su PVM + NEMOKAMAS PRISTATYMAS

PIIN baldų komplektas yra išskirtinės kokybės ir stiliaus pasirinkimas jūsų gyvenamosios erdvės organizavimui. Šis komplektas pagamintas iš kokybiškos LMDP medžiagos, kurios kraštai padengti ABS danga, užtikrinantys ilgaamžiškumą ir atsparumą kasdieniam naudojimui. Komplektas puikiai pasižymi PUSH TO OPEN durų atidarymo sistema, suteikianti paprastumą ir eleganciją kasdieniam naudojimui. Jo elegantiškas dizainas ir pilkos spalvos tonas su Jackson Hickeroy medžio imitacija suteikia interjerui išskirtinumą, pridedant subtilumo ir šiuolaikiškumo jausmą. Juodos kojos ne tik prideda stabilumo, bet ir suteikia šiems baldams ypatingo stiliaus akcento. Ši prekė pristatoma tinkamai supakuota, ne surinkta, tam, kad būtų užtikrintas saugus transportavimas iki jūsų namų. Tai patogus ir kokybiškas sprendimas jūsų namų erdvei, suteikiantis funkcionalumą ir stilių viename komplekte.

Aprašymas

Baldų komplektas PIIN - tai išskirtinės kokybės ir stiliaus sprendimas jūsų gyvenamosios erdvės organizavimui. Kiekvienas jo elementas sukuria harmoningą ir patrauklų interjero vaizdą, tuo pačiu metu atliekant svarbias funkcijas.

Pakabinama lentynėlė PIIN yra ne tik praktiškas, bet ir dekoratyvinis elementas, suteikiantis galimybę eksponuoti jūsų mėgstamiausius daiktus ar dekorą. Su savo matmenimis 90x17x19 cm, ji puikiai telpa į bet kurią erdvę ir suteikia jai individualumo.

TV spintelė PIIN - tai puikus pasirinkimas jūsų televizoriaus bei kitų buitinės elektronikos prietaisų laikymui. Jos didelis vidinis plotas ir stilingas dizainas 175x54x40 cm suteiks jūsų namams modernumo ir tvarkos.

Spintelės PIIN, kurių matmenys yra 125x89x40 cm ir 100x121x40 cm, ne tik suteiks papildomų saugojimo galimybių, bet ir atnaujins jūsų interjero išvaizdą. Jos yra puikus būdas išlaikyti tvarką ir organizuoti jūsų namų erdvę efektyviai.

Baldų komplektas PIIN ne tik atitiks jūsų praktinius poreikius, bet ir sukurs malonų gyvenamosios erdvės atmosferą. Jo modernus dizainas ir aukštos kokybės medžiagos suteiks jūsų namams šiuolaikiškumo ir elegancijos šmėklą, o funkcionalumas padės maksimaliai išnaudoti turimą erdvę.

Savybės

Komplektacija
Keičiama
Spalvų pasirinkimas
Nėra
Spalva
Pilka/Jackson Hickeroy
Medžiagos
laminuota medžio drožlių plokštė;
Kilmė
Europa
Vidutinis pristatymo terminas

4 - 6 savaitės

Panašios prekės (6):

Prekė pridėta prie patinkančių
Prekė pridėta palyginimui

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų

paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su slapukų politika.