Baldų komplektas PISEN
Baldų komplektas PISEN
Baldų komplektas PISEN
Baldų komplektas PISEN
  • Nauja
Baldų komplektas PISEN
Baldų komplektas PISEN
Baldų komplektas PISEN
Baldų komplektas PISEN

Baldų komplektas PISEN

1 079,00 €
Su PVM + NEMOKAMAS PRISTATYMAS

PISEN baldų komplektas - ši unikalūs baldai pagaminti iš aukštos kokybės LMDP medžiagos, o jos fasadas iš frezuoto MDF su elegantiška Woton ąžuolo apdaila. Šie modernūs baldai pasižymi pažangia Push-Open sistema ir LED apšvietimu, suteikiančiu ypatingą šilumą jūsų interjerui. Korpusas įspūdingos juodos spalvos, o fasadas puošiamas stiklinėmis durelėmis su Woton ąžuolo apdaila. Skandinaviško stiliaus kojos prideda subtilaus grožio. Prekė pristatoma saugiai supakuota, ne surinkta, siekiant užtikrinti saugų transportavimą ir jūsų patogumą.

Aprašymas

Baldų komplektas PISEN suteikia galimybę sukurti harmoningą ir funkcionalų interjerą. Šis komplektas apima šiuos aukštos kokybės baldus:

  1. Spintelė PISEN (104x166x39 cm) - tai aukštos kokybės spintelė, kurios matmenys leidžia optimaliai išnaudoti erdvę ir organizuoti jūsų daiktus.
  2. TV spintelė PISEN (154x56x39 cm) - ši tv spintelė puikiai tinka įvairių dydžių televizorių laikymui, tuo pačiu suteikdama jūsų kambariui modernaus dizaino akcentą.
  3. Spintelė PISEN (104x83x39 cm) - šis funkcionalus baldas puikiai tiks kaip papildoma saugojimo erdvė, į kurią galėsite sudėti įvairias smulkesnes buities reikmenis.

Kiekvienas šių baldų elementų dizainas ir funkcionalumas derinasi su PISEN stiliaus filosofija - šiuolaikiška elegancija ir praktiškumas. Šie baldai ne tik suteiks jūsų interjerui išskirtinumo, bet ir užtikrins patogumą bei tvarką jūsų namuose.

Savybės

Spalva
Juoda/ąžuolas woton
Medžiagos
laminuota medžio drožlių plokštė; MDF
Kilmė
Europa
Garantija
24 mėn.
Vidutinis pristatymo terminas

4 - 6 savaitės

Panašios prekės (7):

Prekė pridėta prie patinkančių
Prekė pridėta palyginimui

Svetainėje naudojami slapukai, kurie padeda užtikrinti jums teikiamų

paslaugų kokybę. Tęsdami naršymą, jūs sutinkate su slapukų politika.